Media

In de media

Wij zijn altijd blij en dankbaar wanneer het vlinderkindcafé in de spotlight mag staan. Hiermee komt er steeds meer aandacht voor ouders van overleden kinderen. We zijn nog steeds bezig een taboe te doorbreken en het bespreekbaar te maken en houden. Daarnaast is het van belang dat ouders onze bijeenkomsten kunnen vinden en in contact kunnen komen met lotgenoten.

Laatste nieuws

12-05-2018

Lees hier het interview in het Noord Hollands dagblad

11-05-2018

artikel jutter vlinderkindcafé

Eerdere media

We zijn trots te kunnen zeggen dat we al veel media hebben kunnen en mogen bereiken met onze bijeenkomsten. Diverse reportages zijn er gemaakt, waar wij heel erg blij mee zijn! Ook zijn er diverse kranten geweest die het zeer waardevol vonden om een artikel te besteden aan het Vlinderkindcafé.

Je kunt de reportages vinden aan de rechterkant van deze site!

Download HIER het artikel van Mijn geheim uit 2017.

Interesse in ….

Natuurlijk staan wij altijd klaar voor een interview, reportage of andere vorm van interesse voor onze bijeenkomsten en het verlies van een kind. Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Gespot?!

Heb jij ons ergens in de media gespot en kun je het niet terugvinden op deze site? Wij ontvangen graag een berichtje, zodat wij weer kunnen delen!