Ervaringen

Hoe zijn de ervaringen van onze bezoekers?

Graag delen we de ervaringen van bezoekers van ons Vlinderkindcafé. Ervaringen waarin je leest dat het wel spannend, maar niet eng is.

Een kijkje in ‘de keuken’ zogezegd. Want we weten dat er twijfel kan ontstaan over het bezoeken van een bijeenkomst. Daarom delen we graag hoe fijn en waardevol het kan zijn om de drempel over te stappen.

Blog

 Iedere vrouw (en één dappere man) die aanwezig was voelde wat ze bedoelde.

Lees de ervaring van Martine, mama van Alex*, in haar blog Sterrenbaby. Een blog waarin zij zoveel punten aangeeft waarin het bijwonen van een bijeenkomst enorm waardevol kan zijn.

Quotes van bezoekers

Het was een bijzondere en mooie dag🌞. Verdriet, trots en liefde waren naast elkaar aanwezig. Heel waardevol dat jullie dit organiseren. 💙Ylona

Wat was het een mooie en rustgevende locatie….heerlijk neutrale omgeving om even over de kinderen* en ervaringen te kunnen praten en voelen . Blij dat ik er weer bij was en ‘t stof in het hoofd na 2 dagen weer gedaald is 😱😎. Dankje Dames tot de volgende keer 😘                                                          – Thijs

Eerste keer aanwezig in Noordwijk, en wat een prachtige setting, alles geregeld tot in de puntjes. Als mama van 3 met 1 sterrenkindje is dit een fijn samenzijn van lotgenoten. Het voelt er als “thuiskomen” wat ik erg prettig vond. Dank en tot de volgende keer.                                                                                – Femke

Het was heel bijzonder opeens mocht ik weer uitgebreid over luca☆praten en werd er niet van mij verwacht om snel weer blij en vrolijk te doen .Dit was wennen en zwaar maar ook heel fijn.- Shirley

Zwaar en toch fijn

Een middag bij het vlinderkindcafé kan uiteraard als zwaar worden ervaren. Toch is iedereen altijd heel blij dat ze gekomen zijn. Een verlies en ervaringen delen met iemand die weet wat je doormaakt is zo enorm belangrijk. Je niet eenzaam voelen in jouw verdriet en gevoelens, maar begrepen en gehoord.

Ook wij, als organisatoren, komen moe maar voldaan thuis. Alle gesprekken en emoties maken veel indruk. Maar wat voelt het fijn dat wij er met en voor elkaar kunnen zijn.

We hopen je graag te zien bij één van onze volgende bijeenkomsten. Heb je toch nog vragen of twijfels, neem dan contact met ons op.

Bijeenkomst ouders overleden kind